Η Εταιρεία μας, HALARIS CARS, βρίσκεται στο Φηροστεφάνι στη Σαντορίνη και ιδρύθηκε από ανθρώπου με αγάπη για το αυτοκίνητο. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνει ένα δυναμικό παρόν στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτου στην Σαντορίνη με γνώμονα πάντα την ασφάλεια σας.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με την εμπειρία μας και σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον να βρούμε το σωστό αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τις ομορφιές του νησιού μας. Όλα τα αυτοκίνητα μας είναι καινούρια και άριστα συντηρημένα.

Παρέχουμε δωρεάν και άμεση παράδοση και παραλαβή αυτοκίνητων σε οποιοδήποτε σημείο της Σαντορίνης επιθυμείτε με αμεσότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. Σας προσφέρουμε επίσης 24ωρο σέρβις και οδική βοήθεια. Μέρος της δουλείας μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας αλλα κυρίως την μετακινησή σας ευχάριστη, άνετη και ασφαλή.ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ...
Εάν επιλέξετε την εταιρεία Χάλαρης για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα προνόμια που προσφέρει! Η ομάδα μας, φροντίζει για την κάθε λεπτομέρεια για εσάς και το μόνο που έχετε να σκεφτείτε εσείς, είναι ποιος τύπος αυτοκινήτου σας ταιριάζει καλύτερα και θα κάνει τις διακοπές σας στη Σαντορίνη, ακόμα πιο μοναδικές! Κάποια από τα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε είναι τα ακόλουθα:

Δεν χρειάζεται να καταθέσετε προκαταβολή. Το πλήρες κόστος της κράτησης σας, εξοφλείται όταν θα βρίσκεστε στο νησί.

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο σας, ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε σημείο της Σαντορίνης επιθυμείτε, αρκεί να μας ειδοποιήσετε 24 ώρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχει χιλομετρικό όριο, οπότε μπορείτε να επισκεφτείτε χωρίς προβληματισμό οποιαδήποτε γωνία του νησιού.

Όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στις τιμές μας και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Όλα μας τα αυτοκίνητα έχουν απλή ασφαλιστική κάλυψη, αλλά μπορούμε να σας προσφέρουμε και όποια άλλη επιλογή προτιμάτε.